Klantervaring

Charles, adviseur bij een groot bouwbedrijf: “Sinds maart 2020 werk ik thuis; voor mijn werk is het niet noodzakelijk om naar kantoor te gaan en de meeste van mijn afspraken doe ik dan ook via Teams. Door het vele thuiswerken, merkte ik dat ik klachten kreeg. Waar ik het meest last van had, waren mijn nek en schouders.

Ik had wel een bureau en een stoel, maar het was het allemaal net niet. Voor een dag eens in de zoveel tijd thuiswerken, daarvoor waren het prima producten. Nu voor alle weken thuis niet meer. Daarom ben ik bij VWC langsgegaan voor een nieuw bureau en een goede stoel.

In de vestiging Kampen hebben ze veel opties om uit te proberen en verschillende pakketten. Door te zien, te voelen en gewoon even te zitten, dat maakte het voor mij makkelijker om een keuze te maken. Ook het advies van Jos was super. Hij liet me met mijn gekozen stoel aan de door mij gekozen tafel zitten. Zo kon ik precies de stoel instellen, zoals ik thuis ook achter het bureau zou gaan zitten. Zo kom je er meteen achter of je goed zit en hoe je houding is.

Ik heb de stoel en het bureau nu een paar weken in gebruik. Mijn nek- en schouderklachten zijn verdwenen en ik voel me niet meer stijf na een dag werken. Daarnaast maak ik meer gebruik van de zit-sta optie dan ik had gedacht. Even bij VWC binnenlopen was een goede keuze!”

×