Wij helpen u verder!

Een goede thuiswerkplek bevat niet alleen de juiste producten, een werkplek moet ook goed ingericht zijn. Op uw lichaam en uw wensen in uw thuissituatie. Daarom slaat VWC de handen in een met de fysiotherapeuten van Fytac.

Huurt u bij ons een thuiswerkpakket basis, gevorderd of prof? Dan krijgt u na bezorging en installatie een fysiotherapeut aan huis*. De Fytac fysiotherapeut zorgt ervoor dat de stoel en het bureau op u is afgesteld. Zodat u goed kunt zitten, in de juiste positie en (onnodige) klachten worden voorkomen.

* We houden ons aan de op dat moment geldende maatregelen vanuit het RIVM en zorgen dat we veilig werken.

Benieuwd welke punten van belang zijn bij een ergonomische houding?
Download hier alvast het werkplekpaspoort.

De nieuwe werkplek

Corona heeft de manier waarop wij werken in één klap veranderd. Thuiswerken is de norm, maar het kan ook zijn dat je werk erom vraagt om op kantoor te werken of dat je een mobiele werkplek hebt. Belangrijk is, waar je ook werkt dat het op een veilige manier kan en dat jij en je medewerkers beschikken over een gezonde en comfortabele werkplek.

Andere wensen?

Ook dan helpen we u graag. Iedere situatie is anders. We denken mee in mogelijkheden, delen onze kennis en helpen u het financieel haalbaar te maken. Samen staan we sterker in dit ‘nieuwe’ normaal. Met welke vraag kunnen we u helpen?

×